Over Achwat

Welkom bij Achwat. Een weblog waarop allerlei blogs, video’s, longreads en meer gepubliceerd worden. Achwat is als platform de Personal Playground van Chris de Boer, Blogger en Eindbaas.

Meer over Chris | Dit kenmerkt Achwat

Blogs, recensies, longreads en meer

Waar gaat het hier over?

Op regelmatige basis brengt Achwat content op het gebied van werk, lifestyle, uitgaan en serious things. Ook zorgt Achwat voor de nodige humor middels video’s en cartoons. Zo kan het de ene keer over De Luizenmoeder gaan, terwijl de andere keer een serieus levensverhaal besproken wordt. Of Achwat zoomt in op het begrip ‘Roast’.

Waar gaat het nadrukkelijk NIET over?

Wie op zoek is naar de welbekende – maar compleet onzinnige – complot theorieën over Bilderberg of Trump, politiek gebrabbel over uitkeringen en andere bladiebla óf activisme, is hier aan het verkeerde adres. NEE, NEIN, NJET, dat heeft Achwat niet in haar assortiment! Achwat verwijst u graag door naar Google voor politieke zaken. Voor complot theorieën, verwijst Achwat u met liefde door naar GGZ Nederland.

Een online vrijplaats, gewoon omdat ‘t kan

Achwat is dus als blog een creatieve vrijplaats. Een ‘Personal Playground’. Achwat is er dan nadrukkelijk ook niet voor hokjesdenkers en mainstreamers. Hier kan alles, van artikel tot video, van fotostrip tot documentaire.

ACHWAT = CREATIEVE & GEESTELIJKE ONAFHANKELIJKHEID

Achwat is zeer gehecht aan de creatieve en geestelijke onafhankelijkheid. Dat betekent dat er veel mag, maar dat dat natuurlijk géén vrijbrief is om mensen – zonder aanleiding én goede onderbouwing – onder vuur te nemen. Wie zich dus desalniettemin beledigd wordt, mag dit kenbaar maken.

Nog meer weten?